Om oss

Badekar og nye fliser

Profesjonelle med høy faglig kompetanse

Malerguttan Vadsø

Bedriften eies og ledes av Jan Atle Ananiassen og Cato Bakken. Begge har svennebrev i malerfaget og lang erfaring i bransjen. Vi leverer tjenester som maling, tapetsering, våtrom, flis, belegg og industrigulv. Kvalitet er vårt varemerket.

Med lang erfaring i bransjen viser dette at vi er tilpasningsdyktige med hensyn til kundenes ønsker og behov. Vi utvikler oss også mot fremtiden slik at dine ønsker alltid skal bli ivaretatt på beste mulige måte.

Malingsjobbene vi utfører skal være av høy kvalitet. Kunden skal være fornøyd med arbeidet vi utfører. Vi bruker kun produkter som er trygge. Produktene vi bruker skal ikke være til skade for innemiljøet eller utemiljøet. Du som kunde skal være trygg på at vi kommer til avtalt tid og utfører malingsjobben med høy kvalitet. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.

Kontakt oss i dag og få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse!

Få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse!

Vi kan komme på en gratis befaring. Basert på dette kan vi gi deg et uforpliktende tilbud med pris og tidsestimat på oppdraget. Prisene vi leverer er konkurransedyktige.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle