Tjenester

En vegg som er malt halvveis i en blåfarge

Malerarbeid

Vi tar alt fra innvendig behandling av tak, vegger, listverk, mur, dører og vinduer. Vi tilbyr også utvendig maling av panel, mur, vinduer og dører. Som kunde skal være trygg på at vi kommer til avtalt tid og utfører malingsjobben med høy kvalitet, uten søl.

Badekar

Våtrom

Vi tilbyr, kontroll av underlag, skadeutbedring, oppussing og nyinnredning. Montering av fuktsperre, membran, sparkling og fuging. Våtromssystem med malt glassfiber. Opphenging av sveisbar veggvinyl. Montering av fliser på gulv og vegger. Helsveiset våtromsbelegg.

Nye fliser på baderom

Flislegging

Å legge fliser krever at man jobber etter normer og standarder. Vi tilbyr montering av fliser på gulv, vegger, alle typer og størrelser. Samtidig er vi din fargehandel i Vadsø som har alt det du trenger til oppussingen. Kom innom oss!

Industribygg innvendig

Industrigulv

Går du med planer om å gjøre noe med gulvet? Industrigulv er ofte utsatt for mye slitasje, vi kan tilby løsninger som garanterer et gulv med lang levetid. Vi kan komme på en gratis befaring og gi deg et uforpliktende tilbud med pris og tidsestimat på oppdraget. Prisene vi leverer er konkurransedyktige.

To hender som ruller ut et teppe

Belegg og tepper

Vi utfører flekksparkling eller avretting med selvutjevnende masse. Vinylbelegg, linoleum, homogent eller med skum baksiden. Gulvfliser av teppe, kork og vinyl. Helsveiset våtromsbelegg på bad. Malergutten Vadsø er din fargehandel i Vadsø har alt det du trenger til oppussingen. Kom innom oss.

Få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse!

Vi kan komme på en gratis befaring. Basert på dette kan vi gi deg et uforpliktende tilbud med pris og tidsestimat på oppdraget. Prisene vi leverer er konkurransedyktige.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle